Ani v 10. kole jsme nebodovali

10.11.2010 - 15:00 - Martin Opalecký

Tentokrát jsme na domácím hřišti přivítali Kelty z Nížboru. Počasí nám příliš nepřálo a tak hrstka fanoušků moc pohledného hokejbalu neviděla. Ani tento zápas se nám nepodařilo dotáhnout do vítězného konce a tak se série našich proher rozrostla na 7 zápasů v řadě. Po třetinách 0:1, 1:2 a 1:1 si 3 body z Malešic odváží hráči Nižboru.

V první třetině jsme se jak bývá zvykem dostali pod ohromný tlak soupeře. Na rozmáčeném malešickém hřišti jsme jen těžko dostávali míčky z našeho obranného pásma. K čemuž řádně přispěly 4 přesilové hry keltů. Během dvojnásobné přesilovky se kolem pravého mantinelu protáhl hostující Gotthard  a naservíroval míček volnému Smrčkovi, který pohodlně otevřel skóre. Kelti si vytvořili několik dalších slibných příležitostí, které však nedokázali proměnít i díky neuznanému gólu, kvůli postavení útočícího háče v brankovišti. Skóre 0:1 po úvodní části nám ještě dávalo poměrně velké šance na nějaký ten bod.

Hned na začátku druhé třetiny jsme dostali možnost vyzkoušet si přesilovou hru. Zápotocký příhrál zpoza brány na Pepu Bukače a ten od mantinelu poslal stříleno přihrávku před bránu, kterou si našel Filip Král a krásně ji protečoval za záda Petra Laška, který prozatím hře jen přihlížel. Srovnávací gól nás nabudil a začali jsme hrát s Nižborem vyrovnanou partii. V čase 19:08 nám zkazil radost Jirkovský, který oběhl branku a zápěstím skóroval k levé tyči. Několik okamžiků na to mohlo být opět vyrovnáno, do úníku se dostal Zápotocký, kterého za cenu faulu zastavil obránce David. Rozhodčí po delší domluvě nařídíli trestné střílení, ke kterému nastoupil sám faulovaný. Provedl rychlou kličku do backhandu, ale Lašek se roztáhl na brankové čáře a jeho pokus kryl. Na 3:1 nám hosté odskočili po naší špatně zahráné buly v obranném pásmu. Urban se dostal k odraženému míčku a skóroval. Následoval další série vyloučení, kterou se hostům naštěstí potrestat nepodařilo.

V poslední třetině jsme byli odhodláni výsledek zkorigovat, Kelti však svědomitě bránili a nepouštěli nás do vážnějších šancí. Dostali jsme i výhodu přesilové hry, během které nakonec gól padnul. Bohužel do naší sítě, když jsem si příliš nerozumněl s obráncem Petrem Bukačem a napadající  Gotthard se zmocnil míčku, který nakonec uklidil do branky střelou mezi betony. V závěru utkání jsme nasadili k velkému tlaku, Skřivanovi se podařilo vybojovat míček ze skrumáže a vystřelit. Střelu zblokoval hostující obránce směrem k Zápotockému, který ji ze vzduchul sklepnul a překonal tak Laška. To však bylo z našeho bodového zápisu vše.Konečné skóre 4:2 pro Kelty = 0 bodů pro nás. Vítězství našich sousedů z tabulky SK Ďáblů Praha B nad Kolínem v poměru 3:1 nás odsouvá na 16. pozici.

Diskusní téma: Ani v 10. kole jsme nebodovali

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Vyhledávání

Všechna práva vyhrazena